Litt av hvert i sort og hvitt

Det har ikke vært veldig aktive dager siden jeg sydde ferdig dongerivesken, men litt er det blitt . Jeg fant en oppskrift i Quiltemagasinet nr. 1/06 på bokser som jeg syntes så artig ut. Veldig forskjellig fra alt annet jeg har prøvd meg på. Fant fram rester fra veska med pelskant, og her er resultatet. Fin boks til å ha forskjellige syremedier i. Jeg har lenge hatt lyst til å sy papirlommetørkleholder, så det fikk jeg også sydd + et mobiltelefonetui.
sortoghvit

I morgen skal jeg på sykurs - små selskapsvesker i lin og thaisilke. Gleder meg! Resultatet vil nok vises her etterhvert.

3 kommentarer

Timotei

26.09.2006 kl.21:17

Fine ting du har laget! Jeg synes sort-hvite stoffer er s stilig. Har kjpt flere fra Desirees som jeg har sydd toalettvesker av. Gleder meg til se hva du lager p sykurset ditt!

Marita BK

29.09.2006 kl.16:36

Jeg fikk ikke helt grep p det mnsteret der tror jeg, s jeg lar det bli med se p at andre syr mye fint! Din boks ble stilig i sort/hvitt!God helg - gleder meg til titte innom igjen!

virtuella

03.10.2006 kl.06:46

Takk for det!Og n fant jeg din blogg, og du har sydd mye fint!Jeg har lagt deg til i sidemargen min over norske blogger n, s n fr jeg med meg nr du oppdaterer!ha en fin dag!

Skriv en ny kommentar

hits