Venninnegave

I dag var jeg invitert til middag hos ei venninne jeg ikke har sett på ei stund. Fant ut at jeg skulle sy en sminkepung å ta med til henne, og så blei det jammen med et mobiltelefonetuie og en papirlommetørkleholder også. Gaven falt i god jord.

Eli Vera gave

5 kommentarer

Alina

26.10.2006 kl.12:55

Det er godt å vite at du har det bra Siren! Det blir ikke så god "Siren" utfra Dagfinn, så vi savner deg! :-)

ohelene

26.10.2006 kl.22:48

Takk for helsing og ros på bloggsida mi. Tag-en min er laga av slikt overføringsark som ein printar ut.Her var det mykje fint i veskevegen!

26.11.2006 kl.17:42

Flotte gaver til venninne. Håper du får inspirasjon snart til å sy mere. Spent hver gang jeg går inn i bloggen din :o)

Oddrun

11.03.2007 kl.22:12

Tusen takk for at du likte koseteppet mitt. Liker det godt eg og. Du har jammen laget mykje fint, spent på å sjå meir av dine ting framover.

Har lyst å sy eit mobiletui, kor har du fått i oppskrifta?(Er det lov å spør om slikt,er fersk blogger)

Såg gjennom bloggen min og såg at det kanskje er på tide å skifte ut vinterkolleksjonen på veggene til litt meir vår og sommer.

Har fått ferdig eit veggbilde og mangler kanten på ein duk. Til duken har eg trykt det mønstrete stoffet sjølv. Har hatt tekstilmaling på ei glassplate og lagt ei ny oppå, det blir eit kjempefin mønster når du deler dei to glassplatene. Stikk innom sida mi snart så får du sjå om du vil. Ha ei fin veke!!!!!!!!!!

03.07.2008 kl.15:09

Så fin venninnegave:) Har også laget sånn toallettmappe g det er en som vil kjøpe en av meg...men jeg aner ikke hva jeg skal selge den for. Hva ville du solgt dne for?

Skriv en ny kommentar

hits