Variasjon over samme stoff

Det begynner å nærme seg messetid igjen, men i år vurderer ei kollega og jeg å ha julegavebutikk på garasjeloftet noen dager i november og desember. Tenker at jeg må bestemme meg for et utvalg av ting å sy, og det jeg har begynt på er jo ikke akkurat orginalt iforhold til hva jeg har sydd før... Jeg har en del liggende av dette røde stoffet, så jeg har sydd en liten "kolleksjon" til å begynne med.

Strandvesken har jeg sydd flere av tidligere og mottakerene har gitt uttrykk for at de blir brukt - både størresle og at det er 2 ganske store lommer inni faller godt i smak.

Foret er smalstripete rødt og hvitt. Det samme foret har jeg brukt i de 3 sminkepungene. Den først er Amy Butler mønster, og denne har jeg sydd utallige av i forskjellige størrelser.

Den runde er en litt større utgave av Tiomotei sin myntpung, og den siste prøvde jeg meg fram på og fant ut at den blei noe smal. Har også sett på blogger rundt forbi at det lages bokmerker som jeg synes er fine. Noen er allerede sydd og gitt bort, men denne blei den del av "kolleksjonen" og har stripete bakside. Nøkkelbånd har det også blitt.Til slutt har jeg sydd en strikketøypose sterkt inspirert av Vanella (Torunns blogg).

Den har noen innvendige lommer, men både de og størrelsen må justeres til neste gang. I tillegg har jeg sydd på en hank.

5 kommentarer

kjempe fine ting! Du er så flink:)

Linda

09.09.2011 kl.10:22

Oj,her var det mye friskt og flott.

God helg!

janne

11.09.2011 kl.12:45

Hei det var noen fine veske du syr. Min søster hadde ett spørsmål fra deg. De bildene er glandsbilder son jeg kjøpte på nille i fjord og slike ark til scrappelbook du får kjøpt i interiør butikker og hobbybutikker tror jeg.

anneskreative

11.09.2011 kl.16:07

Hei,,,så mye flott og forskjellig du fikk ut av det stoffet,,,,,,syntes den beige\ grå linløperen under her var så lekker,,,,

Lykke til med messeproduksjonene.

Anne

22.02.2012 kl.23:48

Hei. Hvordan lager man en slik strandveske?

Skriv en ny kommentar

hits