Sommerpuslerier

I sommer hadde jeg besøk av ei håndarbeidsvenninne og vi måtte selvsagt innom Kreativ Quilt for å rekognosere og shoppe bare litt... Det er jo ikke lenge til jul, så et mønster til pute og løper blei med oss hjem. Designen er det Lise Jørgensen som står for.

Jeg har brodert med melert rødt og 2 tråder. Det skal vel egentlig så god jul i midten, men tror jeg dropper det. Om det blir pute eller løper utav broderiet vet jeg ikke ennå.

Ei venninne er blitt mormor så jeg har tenkt å sy et vognteppe til gullet. Dette broderiet kjøpte jeg for et par år siden i quiltebutikken i Grimstad. Det er et Hearty Angles mønster - hugs`n kisses, men jeg har byttet ut teksten under med min egen.

På sommertur til Grimstad i år fikk jeg med meg disse stoffene som jeg har tenkt å bruke til vognteppet. Ser at det også kan blandes litt dongeri inn.Lørdag skulle jeg bare innom Kreativ Quilt for å kjøpe vatt til vognteppet, og der holdt Lise på med en egendesignet, kjempefin løper med 2 brune, 1 lyst stoff + lin som jeg jo synes er veldig lekkert. Kunne ikke motstå det, måtte ha det med ... dere vet hvordan det er....Bildet får ikke fram de riktige fargen, veldig irriterende. Har prøvd med blitz og uten bliz, ute og inne. Det blir ikke bra. Synes stoffene er veldig pene, og blonden gjorde seg også. Det storblomstrede stoffet skal brukes til kanting, men fordi jeg klarte å kutte litt feil i begynnelsen må jeg ha meg en tur til Kreativ Quilt igjen. Håper det er mer igjen. 

2 kommentarer

Linda

16.08.2011 kl.06:02

Hei Siren!

Flotte sommerbroderi hos deg.Nydelig løper og fine stoff til vognteppe.

Ha en fin kreativ høst:)

Josefine

16.08.2011 kl.14:19

Fin :)

Skriv en ny kommentar

hits