Plutselig tilbake med sommrgaver

Nå er det fryktelig lenge siden jeg blogget sist. Det har vært ganske så stille på syrommet, men nå - lik før ferien starter - kjenner jeg det rykker litt i symaskinfoten igen.

Ei venninne har ytret ønske om en klemmepung til å ha iPhonen i, og det skal hun få. I tillegg skal hun få en liten Amy Butler pung. Dere som har vært innom bloggen min før vet jeg har sydd noen av dem før... Samme pung er også sydd til en kollega som tidligere har fått en pung til mobilen sin -  i Marimekkostoff.

Strandvesken har jeg også sydd noen av tidligere. Artig å veske å sy og en takknemlig gave å gi bort - denne skal også havne hos en kollega. Denne blei ganske maritim, har brede blå striper. Foret er lerret, og lommene - som begge har glidelås - har smale, blå striper. Denne gangen har jeg sydd på lukking med løkke og knapp.
3 kommentarer

Linda

23.06.2011 kl.05:57

Hei Siren!

Morro å høre nytt fra syrommet ditt.Fint å kunne sy gaver.

Her hos meg blir det småting til,ikke det store når ryggen krangler.

Ha en fin St,Hans og god sommer.:))

03.08.2011 kl.14:24

Hei og takk for koselig kommentar på bloggen min. - Så fant jo også jeg din blogg! Fine ting du lager (men hvordan kan jeg finne bildene på de eldre innleggene?) Jeg legger deg inn på blogglista mi så jeg kan følge deg videre! Hilsen Siri:-)

2ne

14.08.2011 kl.01:07

Praktisk veske :-)

Skriv en ny kommentar

hits