Messemateriell...

Det nærmer seg messe med stormskritt - bare ei uke igjen... Har fått sydd litt i de siste dagene men når får en egentlig nok? Jeg er ikke fornøyd med mengden ennå, men det er tross alt noen dager igjen. Får kanskje ta sene kveldstimer til hjelp til uka, men det skal jo helst se OK ut også - ikke for mange skjeve sømmer.... Her er noe av det jeg har ferdig:
barneveske

Dette er stoffer sikkert mange av dere kjenner igjen fra Stoff og Stil og er sydd etter et forminsket Sara Bolster  veskemønster så den skal passe til ei lita jente.

amy butler gepard

Disse passer vel bedre til mor... Amy Butler mønster - sett bestående av toalettveske, sminkepung og myntpung sydd av lin og gepardmønstret stoff .

Disse er fra ei Tildabok

tilda

Et lite samlebilde
litt av hvert

Og som så mange andre har også jeg hivd meg på Timotei-myntpung-bølgen (den rutete, den rød, blomstrete,
og sort og hvit). Blir sikkert flere også. De er så søte.

Jeg har heldigvis litt mer på lur til messen, så fortsettelse mot messen følger :)


7 kommentarer

Marita

07.11.2009 kl.23:24

Flotte ting, er sikker på at de selger! Vi i quiltelaget har messe denne helgen og det som selger mest hos oss er løpere (alle varianter) og små sminkepunger + småting som ikke koster mye (kalendergaver?)

Hennes drøm

08.11.2009 kl.00:36

Masse fint. Du får nok solgt dette.

Lykke til..

Linda

tubakk

08.11.2009 kl.11:10

Masse flott her, ser jeg. Det verste med messer er at folk helst ikke vil betale noe for tingene. Pass på så du ikke gir alt vekk til kostpris. Vi hadde messe for 2 uker siden, og så da at løpere var det som var populært.

kreoline

09.11.2009 kl.23:07

Hei, lenge siden jeg har sett innom her nå. Nydelige ting, skjønne sminkevæsker og væsker. Sikkert litt stress før messe, men en kommer som regel i mål. Mye arbeid som ligger bak, som de fleste ikke vet å verdsette. Ha en fin uke, klem.

Mrs Moen

01.12.2009 kl.12:47

Hei Siren! Så mye fint du lager; lykke til på julemessen (hvis den ikke allerede har vært...)!

Amalie Gunnufsen

13.12.2009 kl.14:44

er det noen mulighet for og bestille av deg.

Eldeen

05.04.2010 kl.23:33

Så mye lekkert! =D

Skriv en ny kommentar

hits