Bentes skulderveske

På en av mine bloggrunder kom jeg over Bente Malms mønster - Bentes skulderveske. Jeg falt pladask og bestilte det med en gang. Dette var et par uker før jeg skulle til Glasgow på shoppingtur med jentane på jobb, og da er det jo godt å ha ei veske som rommer litt - både til flyturen og shoppinga.
Stoffvalget landa på naturfarget lin og lys grå/blått japanstoff med prikker som detaljstoff på lomma, "flappene" i endene av glidelåsen og som fòr.

bentes skulderveske

Jeg valgt en annen måte å quilt på. Jeg liker godt litt stram quilting - 45 grader dobbel søm med 4 cm mellomrom.

bentes skulderveske detalj

Bredden nede er ca 43 cm og den er ca 23 cm høy. Inni har jeg to lommer med glidelås.
Jeg har ikke fulgt  mønsteret slavisk, og det angrer jeg litt på.... Det skulle vært ei lomme i sidestykket på hver side også, men tida gikk veldig fort dagen før jeg skulle dra og det blei til at jeg droppa dem.

bentes skulderveske ovenfra

Mannen min skulle forbi Stoff & Stil og blei jo da sendt på oppdrag. Jeg brukte opp det jeg hadde av lin til veska, så jeg måtte ha litt til. I tillegg ba jeg han overraske meg med noen julestoffer - synes han gjorde en god jobb :)

bentes skulderveske m skjerf 

Klar for avgang. Veldig godt fornøyd, denne kommer til å bli brukt. Ser ikke bortifra at jeg kommer til å sy flere. Synes det er ei flott veske som var gøy å sy. Mønsteret var detaljert og enkelt å følge. Kan absolutt anbefales.

9 kommentarer

Marita

21.09.2008 kl.22:44

Åh så lekker den var! Flott stoffvalg og nydelige detaljer.

Kjersti M

23.09.2008 kl.12:45

Skikkelig lekker veske, regner med den koser seg på tur akkurat nå. Synes han mannen din er flink også, som kjøper så flotte stoffer :o)Fortjener nok en klem, han ja. Ha en god tur, jeg titter innom bloggen din iblandt men er ikke så flink å legge igjen spor.

Hege

30.09.2008 kl.23:17

Hei hei.Nydelig veske,og flotte mapper du har sydd.Hærlige farger:)Ha en fin uke

Anne-Grethe

06.10.2008 kl.13:03

Veska ble kjempefin!! Og takk for koselig hilsen i bloggen min også.Håper du hadde en fin tur til Glasgow - jeg har vært der, mye fine butikker! :-)

lappequri

07.10.2008 kl.14:15

Lekker veske:-)Ha ei fin og kreativ uke

alma merethe

09.10.2008 kl.21:51

Så flott veskefasong. Denne veska likte eg. Så har jo mannen også vært flink synes eg. Flotte røde julestoffer....Nå har eg ei ny veske som eg skal sette meg ned for å sy. Må bare vaske stoffene først.Ha ei finfin helg....

Anne Marie Stenstad

15.10.2008 kl.13:47

Flott veske og god tur til Glasgow...Vi i Kristiansand Quilte klubb skal ha utstilling på festningen i helga.. Håper du kommer og besøker oss. Jeg skal ha vakt fra kl 13 på Lørdag hvis du spør etter meg! Hadde vært koselig å treffe deg.

Hobbypiraten

25.11.2008 kl.08:46

Lekker veske du har laget.Ha en kreativ uke.

Merete Ellingsen

08.01.2009 kl.22:55

Kjempeflott skulderveske du har sydd deg! Ellers var det også mye annet flott her, titter gjerne innom igjen senere:-)

Skriv en ny kommentar

hits