Rosa AnnAKa pung

rosa
pung1

For noen uke siden blei jeg kontaktet av noen jenter fra Halden vidergående skole. De har en elevbedrift og trengte litt syhjelp. Etter å ha besøkt bloggen min kontatet de meg. Jeg er smigret! Selvfølgelig vil jeg hjelpe. De trenge en pung med plass til hygieneartikler som bind og tamponger. Etter å ha mottatt rosa linstoff fra dem satte jeg igang. På den ene foret jeg med rosa/hvit stripete stoff og det samme stoffet brukte jeg til lommene. På den andre har jeg brukt rosa/hvit pepitarutet stoff til lommer og kanting. Håper de blir fornøyd med resultatet.

3 kommentarer

Lisbeth

29.01.2008 kl.18:05

Det er klart de blir fornøyde, de var jo kjempefine

Anne Marie Stenstad

31.01.2008 kl.20:12

Hei Siren..Tusen takk for koselig besøk på bloggen min. Alltid koselig med besøk enda bedre med ei fra sørlandet.Du har jo også en blogg med masse fint og koselig. Jeg kommer gjerne igjen.Siren er jo ikke så veldig vanlig navn så jeg er litt fristet til å spørre om din far heter Arvid??

Anne Marie Stenstad

01.02.2008 kl.13:04

Det hadde jo bare vært kjempe gøy om du kom i quilteklubben. Vi har møte siste mandag i måneden.Det blir 25 februar. Vi har møtene våre i Målagets lokaler i 3 etg.( inngang ved Kenza) kl 1900. Vet ikke hvilket tema vi skal ta opp ennå, men vi er ferdig med årsmøte. Marsmøte får jeg ikke

vært på.. Ta kontakt på mail 91801060@online.no så kan vi avtale. Vi skal jo også ha utstilling på festningen i år.( Oktober)

Skriv en ny kommentar

hits