Noe gammelt noe nytt

Før jul sydde jeg et lite dukketeppe av stoffer kjøpt på eBay, 4" firkanter som jeg delte i to.dukketeppe
Knallfargene sammen med sort synes jeg blie ganske fint.

Har også prøvd meg på Tildas supersøte sminkepung
tilda sminkepung
Blomsterborden - som jeg sikkert har hatt liggende i to år - kom endelig i bruk.

For et par uker siden var jeg innom Stoff & Stil - enhver stoffavhengigs drøm. Jeg fikk kjøpt med meg en del rosa og røde stoffer jeg fort fant ut jeg ville sy et teppe av. Har jo litt dårlig samvittighet for UFO slumreteppet som ligger å roper på meg, men er ikke motivert for det ennå. Det triste akkurat nå er at begge symaskinene mine er ute av drift..
rosa rdt

8 kommentarer

Grete

21.01.2008 kl.17:15

Skulle ønske Stoff og Stil lå litt nærmere meg jeg altså, men heldigvis kan en da handle på nett også :) Flotte ting du har sydd! Ha en fin uke :)

Marita

22.01.2008 kl.22:21

Åh den borden var jo bare perfekt til den sminkepungen. Der kan man se: Alt man handler i stoffverden kommer jo til nytte en vakker dag - ofte må det bare "modnes" litt først. *innser*p.s. Grønt og svart ER lekkert!

Annette

24.01.2008 kl.09:57

Tusen takk for din støtte på bloggen min i går, koselig! Likte så godt de stoffene på det teppet her, elsker rødt og rosa...egentlig alt som er søtt! Ha en fin dag:)

-elin-

25.01.2008 kl.12:30

Så fine ting du har sydd !

Også fikk jeg bekreftet min stadig tilbakevendende unnskyldning for ikke å kaste noe, og for å kjøpe ting som jeg ikke vet helt hva jeg skal med...

hi hi hi. Det ligger en award til deg på bloggen min.God helg !

Tiriltunge

25.01.2008 kl.21:09

Så mye fint du har laget.

Jeg har tidligere vært innom bloggen din, men det er en stund siden.

De stoffene fra stoff og stil er bare søte, men jeg synes det er litt mye stivelse i de.

Ha ei riktig fin helg.

Lisbeth

26.01.2008 kl.10:23

Så flink du er. Skulle ønske jeg hadde tålmodighet til quilting. Egner meg veldig dårlig med nål og tråd selv om jeg faktisk i min spede ungdom gikk grunnkurs søm på videregående... har en symaskin med masse støv på :)

Emmeline

26.01.2008 kl.23:20

Jeg blir jo helt engstelig når jeg får hilsen fra en quiltedronning... Nå har jeg sett igjennom her og jeg er litt sånn puuuh hjelp...Enda en flink quiltedame. Har bestemt meg for å kjøpe skikkelig utstyr, for det var jo litt gøy--men sikkert litt gøyere dersom man ikke bare river opp stoff og syr dem sammen i full fart uten nåler og uten saks, hehehe!Når jeg ser på dine fine symmetriske tepper ja da frister det å forsøke å gjøre det litt penere. Tusen takk for hilsen på bloggen iallefall:) Fortsatt god helg!!

Trude

27.01.2008 kl.00:04

Heisann og takk for koselig besøk på bloggen min.Flotte ting du lager,ikke prøvd meg på slikt teppe enda,ser det er populært. Gode farger!Artig å oppdage andre blogger, så jeg stikker innom igjen jeg...ha en fortsatt fin helg.

Skriv en ny kommentar

hits