Lenge siden sist...

Lenge siden siste innlegg. Hadde skikkelig sytørke etter påske og til utpå sommeren. Så fikk jeg problemer med dataen... Sygleden kom tilbake etter å ha funnet Lise Bergenes sirkelpung. Kunne ikke stoppe da jeg forst begynt å sy - det blei så mange artige stoffkominasjoner som måtte prøvesut etter hvert....
image53
Jeg forminsket mønsteret litt og laget sminkepunger til noen av dem. Så fikk
jeg bli med på messe og satte igang med storproduksjon.

image54
Kaffe Fassett og lin
image55
 stofffer fra Sør Afrika
image56
Tøffe piratstoffer (kjøpt på e-bay)
image57
Søte rosa...
image58
Rosa og sort (Amy Butler mønster)
image59
Grønt/rosa (Amy Butler stoff) og sorte stoff fra Afrika...
image60
Fargerikt til småjentan....
image61
... og til slutt noen julestrømper.
Enda mere blei sydd, og mye blei med meg hjem igjen fra messa, Men men, ikke så galt at det ikke er godt for noe. Er jo da godt igang med julegaver.........

Så en takk til alle dere som har vært innom bloggen min de siste måndene, lagt igjen koselige meldinger og tagget meg .

13 kommentarer

Grete

18.11.2007 kl.21:19

Jeg er imponert! :)))) Utrolig hvor mye du har sydd, og så flott alt ble. Liker godt Amy Butler sine mønstre og stoffer jeg også, men har ikke fått sydd noe av det enda. Pungene i afrikastoffene ble knalltøffe.

Kjenner det dirre i pedalfoten nå, men symaskina må nok stå til eksamen er unnagjort i morra :) Ha en flott søndagskveld :)

LindaN

21.11.2007 kl.00:01

oioioi, for en produksjon! Nydelige ting du lager!!

vivi

21.11.2007 kl.09:05

Wow, så mye flott du lager! Kjenner at jeg har lyst å sy nå ja, sev om jeg er helt nybegynner. tenk så kjekt om du kunne kurset meg, fnis.

Digger Amy Butler jeg også! Har stoffer på vei fra USA nå. Gleder meg!

janne

21.11.2007 kl.13:59

Hei siren.

Har vært innom bloggen din flere ganger men har ikke funnet noe i det siste,har hørt at du driver /har drevet med med en stor produksjon av flotte sydde ting.Det var morsomt å se de nå.

kommer innom deg snart. hilsen nua-nua.

Timotei

21.11.2007 kl.21:35

Så glad jeg ble da jeg så du hadde vært innom bloggen min!!! Trodde du hadde gitt opp bloggingen helt jeg. Har savnet deg vet du. Vært innom bloggen din mange ganger og sett etter nytt.

Er SÅ imponert over alle de fine pungene du har sydd. Kjempelurt å forminske sirkelpungmønsteret da.

Du spurte om oppskrift til calorimetriene jeg strikker. Hvis du ser litt lenger ned på siden min (innlegg fra 11. november tror jeg) så ligger det en link til mønsteret der.

Ha en fortsatt fin kveld!

Kari

23.11.2007 kl.21:10

Hei. Kjekt at du har lagt inn nye bilder :)Har vert ofte innom få se etter mye bilder.

Du har laget mye fint.

Ha en fin helg

:-)

Mitt Fargerike/ Tråd Snella

25.11.2007 kl.19:28

Endelig er du her, vart redd du hadde gått deg bort i jungelen. Hadde nesten gjett opp å sjekke sia di, har vært innom mange mange gonger. Du har jammen fått opp farten på symskina igjen, har sjølv vært på sykurs i helga så no har eg berre lyst til å sy.

Merethe

27.11.2007 kl.21:17

Heia, og takk for sist. Det var nu godt å se at du var kommet tilbake til bloggverden. Trodde du hadde flytta til Afrika. ;)

Ellers så er imponert over disse sirkelpungene du har sydd. Du har brukt masse flotte stoffer, og settet dem fargerikt sammen. Afrikastoffene var kjempeflotte. Du får ha en fin kveld videre!!P.S: Nå kan eg linke det tilbake på bloggen min...

Blåbærtua

29.11.2007 kl.10:41

Hei og takk for hyggelig kommentar på bloggen min. Godt at du har fått sygleden tilbake. Nydelig cirkelpunger og andre punger du har laget. Likte så godt de sorte og hvite stoffene med sirkler på. Ha en fin dag !

linda

01.12.2007 kl.18:56

Hei!det er morro å se at du er tilbake.Masse flott du har sydd. Ha en fin adventstid.Linda. :)))

Marita

03.12.2007 kl.08:25

Å fy søren for en produksjon!! Godt å se deg tilbake i bloggen da. Jeg likte dine farger på julestrømpene veldig godt!Forresten takk for hyggelig hilsen i bloggen min. Idag er det ny luke hvis du hekler :o)

kjersti m

11.12.2007 kl.10:51

Nå var det like før jeg slettet linken - men så var du på nett igjen. Og sytørken din er virkelig over. Utrolig mange flotte sirkelpunger :-) Og dine glidelås ser helt ikke perfekte ut, det gjør ikke mine :-( Lykke til videre med syingen.

Hanna Kaupang

07.01.2008 kl.14:12

Hei! Vi er fire jenter som driver en ungdomsbedrift ved Halden videregående skole. I vårt produkt inngår det en toalettveske, og vi ble veldig interessert i dine. Spesiellt de halvsirklene(?) i lysrosa. Om du synes det høres interessant ut så kan du sende oss en mail på den adressen som står over? Mvh Hanna Kaupang

Skriv en ny kommentar

hits